Plaats nu jouw druppel voor gerechtigheid!

In een paar eenvoudige stappen selecteer je het aantal druppels dat je wilt inzetten voor gerechtigheid. Deze druppels vormen samen een grote druppel. Deze grote druppel kun je personaliseren voor jouw bedrijf, organisatie of persoonlijke statement.
Na het selecteren van jouw druppels, de personalisatie en de donatie die daarbij hoort, ontvang je een email met daarin de bevestiging van plaatsing van de druppels op deze website.

1 Kies het aantal druppels

Selecteer het aantal druppels door op een vak te klikken in het onderstaande raster.
Het is ook weer te wijzigen door opnieuw te bewegen en te klikken.


Je hebt x = druppels geselecteerd.

Jouw donatie: €

2 Personaliseer jouw druppel

Je kunt jouw druppel(s) personaliseren met een afbeelding (bijv. foto of logo) of kleur met tekst. Als je niet wilt personaliseren tonen we de G van GolfvanGerechtigheid.


Met afbeelding (logo/foto) Met tekst en kleur Niet personaliseren


Selecteer een afbeelding (foto of logo) uit jouw eigen bestanden. Als je deze hebt geselecteerd verschijnt de foto vanzelf in het venster. We raden aan niet groter dan 2 Mb te gebruiken, ivm de snelheid.
Je kunt de afbeelding verkleinen door de rode hoeken te slepen. Het stukje van de afbeelding binnen de rode stippellijn komt op de druppel.


Vul hier de tekst die je wilt terug zien in je druppel. Door de tekst te vergroten of te verkleinen kan je deze passend maken.


8

Je blijft anoniem, naam, emailadres en locatie worden niet getoond.


3 Vul jouw gegevens in

Vul hieronder jouw gegevens in om de golf van gerechtigheid wereldwijd te verspreiden.

Waar gebruiken we de gegevens voor?

Bij gepersonaliseerde druppels tonen we je naam, jouw boodschap/motivatie, jouw link-tekst en link in een pop-up als je op de druppel klikt. We gebruiken je gegevens verder alleen om te communiceren rondom deze actie-website. E-mailadressen zullen we nooit publiceren.
Bij Niet gepersonaliseerde druppels tonen we helemaal geen gegevens op de website.


4 Bevestigen en doneren

Je bent er bijna :-)
Super dat je al zo ver bent gekomen. De laatste stap is het daadwerkelijk doneren van je druppel, zodat we deze kunnen plaatsen. Je hebt in bovenstaande stappen je eigen druppel gekozen en eventueel gepersonaliseerd. Als je tevreden bent met het resultaat, klik dan op de onderstaande knop, zodat we je naar de betaalpagina kunnen doorsturen.