Een Golf van recht!
Geschreven door: Jaap Geerts

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin ik je vroeg om me te steunen in de strijd tegen mensenhandel. Vandaag(vrijdag 11 november) reis ik naar Kaapstad voor de Muskathlon in Zuid-Afrika.

Een Golf van recht!

Opbrengst uit alle donaties: €10.325.-
Ik voel me gezegend dat ik komende donderdag 17 november de Muskathlon mag rennen. Rennen van hen die verborgen en verdrukt zijn. Je kunt de reis online volgen, lees verder op in deze blog hoe. En ik wil mijn God bedanken voor de kracht die ik heb gekregen om dit te kunnen doen en voor Zijn Liefde voor jou en mij.

Het sponsorbedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel: de strijd tegen mensenhandel. Het bedrag dat gedoneerd is, komt ten goede aan de stichting A21 in Zuid-Afrika. Stichting Vrienden van Gerechtigheid / De 4e Musketier organiseert de Muskathlon en verzorgt de organisatie. Ter info: De reiskosten naar Kaapstad en de projectkosten € 1.850,- betaal ik uit eigen middelen.

Slavernij is toch afgeschaft?!
Veel mensen denken dat slavernij iets is uit het verleden. Helaas is dit niet het geval. Er leven meer dan 27.000.000 mensen wereldwijd onder moderne slavernij. Elke 30 seconden wordt iemand slachtoffer van moderne slavernij. Mensen moeten veel te hard werken tegen een te laag loon, mensen worden gedwongen tot prostitutie of krijgen ander leed te verduren. Mijn actie is er op gericht die mensen een stem te geven die zelf geen stem hebben, het verhaal te vertellen aan mijn omgeving en een steentje bij te dragen aan het vrij komen van deze mensen; Ook al lijkt het maar een druppel op een gloeiende plaat, elk mensenleven is waardevol.

Mijn reis online volgen?
Op facebook.com/muskathlon zal de reis te volgen zijn met reisverslagen, foto's en filmpjes. Op donderdag 17 november 's ochtends vroeg zal er een live blog zijn van de wedstrijd. Op de website www.muskathlon.com kunt u de reis volgen.Ik wil een druppel doneren!   Terug naar het overzicht